Koti background

 

 

FreeFoto.com

Intuitiivinen energiahoitaminen tai intuitiivinen parantaminen on hoitomuoto, jossa hoidetaan koko olemusta kokonaisuutena. Se on energiahoitoa, jossa energia liikkuu luonnollisesti ja muuntaa värähtelytaajuuttaan.  Ajatusten voima huomioidaan tässä hoitomuodossa. Hoidon aikana tuodaan asiakkaalle ajatusimpulsseja, jotta hän pystyy auttamaan itseään oivaltamaan, avaamaan kehoaan parantamaan itse itseään. Parantaja on kanava, väline informaatiolle, energialle, hoidolle ja sallivuudelle. Intuitiivinen parantaja on myös selvänäköinen ja näkee kehossa eri tasoilla olevia epätasapainotiloja, joita hoidossa tasapainotetaan.

Parantuminen on eheytymistä - kehon, mielen ja hengen tasapainoon saapumista. Tästä seuraa harmoniaa ja sisäistä rauhaa.

Parantuminen perustuu jokaisen omaan aktiivisuuteen. Tarvitaan halu antautua omaan eheytymisprosessiin ja sallia omien energioiden liikkua kohti luonnollista tasapainoa. Tämä on samalla suostumista muuttamaan niitä omia ajatusmalleja ja toimintoja, jotka pitävät yllä epätasapainoa. Jokaisella on mahdollisuus voida hyvin ja tulla täydellisesti omaksi itsekseen.

Intuitiivinen parantaminen on monimuotoista hoitamista. Aivan jokainen voi hyötyä hoidosta. Yksilöllisyys tulee huomioitua aina, sillä hoito tulee jokaiselle juuri hänelle kullakin hetkellä sopivalla tavalla ja vastaa aina juuri sen hetkisiin tarpeisiin.