Kuinka usein hoitoja tulisi ottaa?

Jokainen toimii oman tuntemuksensa mukaan. Hoitoja voi ottaa vaikka yhden kerran tai useamminkin. Hoitojen väliin on hyvä jättää hiukan aikaa, jotta oma kokonaisuutesi ehtii työstää asioita. Mikä tuo "hiukan aikaa" sitten on, on jokaisen kohdalla yksilöllistä. Sääntöjä ei ole, kannattaa luottaa omiin tuntemuksiisi.

 

Miten hoitoon tulisi valmistautua?

Saat tulla juuri sellaisena kuin olet.

On hyvä nauttia runsaasti vettä ja välttää mahdollisuuksien mukaan raskasta ruokailua ja runsasta kahvin nauttimista ennen hoitoon tuloa. Se edesauttaa energioiden virtaamista kehossasi. Vältä raskaita fyysisiä ponnisteluita hoidon jälkeen ja mikäli mahdollista, varaa hoidon jälkeen aikaa lepoon ja kevyeen ulkoiluun.

Rennot kiristämättömät vaatteet toimivat parhaiten. Metalliesineet on hyvä poistaa hoidon ajaksi, ainakin kaikkein suurimmat. Siinäpä sitten onkin kaikki! Oma ihan olemuksesi on se kaikkein tärkein!

Ryhmämeditaatioon voi ottaa mukaan vesipullon ja mahdollisesti esim. makuualustan ja oman peitteen. Sovitaan erikseen aina meditaatiopaikan mukaan mitä  on tarpeen ottaa mukaan.

Musiikki kuuluu olennaisena osana hoitoon ja halutessasi voit ottaa mukaan omaa musiikkia. Samoin voit halutessasi ottaa mukaan omia kiviä tai muita sinulle tärkeitä asioita, joiden tunnet kuuluvan mukaan hoitoosi.

Voiko kanavointeja ja hoitojen tekstejä nauhoittaa?

Saa nauhoittaa, ota oma nauhuri mukaan.