Koti background

 

 

FreeFoto.com

Yksilöhoito

Energiahoito, jossa lisätään korkeavärähteisen energian osuutta olemuksessa. Hoito vaikuttaa niin fyysisen kehon kuin eteerisen kehon (energiakeho) tasolla. Hoidossa mm. avataan energiatukoksia.

Hoidossa ollaan yhdistyneinä taivaisiin auttajiin ja ollaan tekemisissä maailmankaikkeuden parantavien energioiden kanssa. Hoidossa aktivoidaan myös omaa kehoa parantamaan itse itseään, sillä se kyky on jokaisella. Hoidon aikana tulee hoitajan puheen muodossa yleensä tietoa hoidon kulusta sekä mahdollisesti opastusta. Hoidon vastaanottaja on yleensä makuuasennossa rauhoittuneena. Hoitoon ei liity koskettamista vaan hoito tapahtuu täysin energiatasolla. Hoidon kesto on 45 – 60 min.

 

Kanavointi

Suullinen kanavointi

Henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä kanavoin tekstiä korkeammista ulottuvuuksista, mm. taivaisilta auttajilta. Tässä yhteydessä on myös mahdollista esittää kysymyksiä ja pyytää opastusta haluamiisi asioihin. Voit myös pyytää esim. tietoa entisistä elämistä.     Kesto 30-60 min

 

Puhelinkanavointi

Kanavointi on mahdollista tehdä myös puhelimitse. Valitse rauhaisa paikka ja soita numerooni etukäteen sovittuna aikana. Kesto 30–60 min

 

Kirjallinen kanavointi

Kanavointi on mahdollista tehdä myös kirjallisena ja kirjoitan vastaanottamani tiedon ylös ja toimitan sen kanavoidun tiedon vastaanottajalle joko kirjeitse tai sähköpostilla.

 

Kaukohoito

Sama kuin yksilöhoito, kaukohoito ei edellytä fyysistä läsnäoloa. Energiat kyllä liikkuvat ja hoito tulee perille hoitajan ja hoidon vastaanottajan ollessa eri paikoissakin. Etukäteen sovitaan hoidon tekemisestä ja vastaanottoajasta. Kaukohoidon aikana mahdollisesti tulevat tekstit (yksilöhoidossa puheena tuleva tietoa) toimitan sähköpostilla tai kirjeitse. On myös mahdollista pitää puhelinlinja auki hoidon aikana ja näin ottaa mahdolliset tekstit vastaan jo hoidon aikana.

 

Ryhmämeditaatio

Ryhmässä jokainen saa oman yksilöllisen hoidon ja on samalla mahdollisuus tuntea ryhmän voimakkaammat energiat. Ryhmämeditaatio voidaan toteuttaa joko makuullaan tai istuen. Paikka voidaan sopia yhdessä, tähän tarkoitukseen soveltuu niin yksityiskoti kuin suurempikin sali.

Ryhmämeditaation voi myös tilata tietylle ryhmälle itse nimettyyn paikkaan ja sisällöstä voi esittää toiveita. Kesto on yleensä 60 min.

 

Muut hoidot

- parihoitoja, myös kaukohoitoina

- saattohoitoja

- lasten hoitoja

- tilojen puhdistaminen haittaavista energioista

Aina voit kysyä muitakin mahdollisia toimintatapoja, voimme yhdessä suunnitella sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan toimintamuodon.

 

Muuta:

Hoidon ja kanavoinnin voi antaa toiselle lahjaksi. On kuitenkin tärkeää että lahjan saaja itse sopii hoidon ajankohdan tai on ainakin asiasta tietoinen ennen hoidon tai kanavoinnin tekemistä.

Hoitoon valmistautuminen, ks. yleisimmin kysyttyä