Yksilöhoito

Intuitiivinen energiahoito, jossa välittyy hoitavaa energiaa ja informaatiota. Hoitaja tuo hoidon yhteydessä myös sanallisia viestejä. Hoito vaikuttaa fyysisessä kehossa, energiakehossa sekä ja auttaa tietoisuutta avautumaan. Hoito auttaa avaamaan luonnollista energian kulkua olemuksessa. Hoidossa aktivoidaan myös omaa kehoa parantamaan itse itseään. Hoidon vastaanottaja on yleensä makuuasennossa. Hoitoon ei liity koskettamista, vaan hoito tapahtuu täysin energiatasolla.

 

Kanavointi

Suullinen kanavointi

Henkilökohtaisesti tapahtuva konsultaatio, jossa kaikki viestit tulevat kanavoituna. Voit halutessasi esittää kysymyksiä tai nimetä teemoja.

 

Puhelinkanavointi

Puhelimitse tapahtuva konsultaatio, jossa kaikki viestit tulevat kanavoituna. Voit halutessasi esittää kysymyksiä tai nimetä teemoja.

 

Kirjallinen kanavointi

Kirjallisessa kanavoinnissa tuodaan kanavoituja viestejä asiakkaan toivomiin aiheisiin. Tekstiä tulee yleensä n. 4 sivua koneella puhtaaksi kirjoitettuna. Tekstit toimitetaan sähköpostitse. Kirjallinen kanavointi valmistuu yleensä noin viikon kuluessa tilauksesta.

 

 

Etähoito

Intuitiivinen energiahoito, jossa välittyy hoitavaa energiaa ja informaatiota. Hoitaja tuo hoidon yhteydessä myös sanallisia viestejä. Etähoidossa viestit toimitetaan hoidon jälkeen nimeämääsi sähköpostiin. Hoito vaikuttaa niin fyysisen kehon kuin eteerisen kehon (energiakeho) tasolla. Hoidossa mm. avataan energiatukoksia. Hoidossa aktivoidaan myös omaa kehoa parantamaan itse itseään. Hoidon vastaanottaja on yleensä makuuasennossa.

 

 

Ryhmämeditaatio

Ryhmässä jokainen saa oman yksilöllisen hoidon ja on samalla mahdollisuus tuntea ryhmän voimakkaammat energiat. Ryhmämeditaatio voidaan toteuttaa joko makuullaan tai istuen. Paikka voidaan sopia yhdessä, tähän tarkoitukseen soveltuu niin yksityiskoti kuin suurempikin sali.

Ryhmämeditaation voi myös tilata tietylle ryhmälle itse nimettyyn paikkaan ja sisällöstä voi esittää toiveita. Kesto on yleensä 60 min.

 

Muut hoidot

- parihoitoja, myös kaukohoitoina

- saattohoitoja

- lasten hoitoja

- tilojen puhdistaminen haittaavista energioista

Aina voit kysyä muitakin mahdollisia toimintatapoja, voimme yhdessä suunnitella sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan toimintamuodon.

 

Muuta:

Hoidon ja kanavoinnin voi antaa toiselle lahjaksi. On kuitenkin tärkeää että lahjan saaja itse sopii hoidon ajankohdan tai on ainakin asiasta tietoinen ennen hoidon tai kanavoinnin tekemistä.

Hoitoon valmistautuminen, ks. yleisimmin kysyttyä